Ofte stillede spørgsmål 

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål
vi modtager om Massay.

Hvad er Massay?

Massay er en bookingside som samler fantastiske og unikke massagebehandlinger i Danmark. På platformen kan du som massør nemt og gratis oprette dine forskellige behandlinger. Kunden kan derefter hurtigt og nemt finde, sammenligne og booke en lokal massage med få klik. 

Hvad er forskellen på jer og Krak, Google Maps etc?

I det store billede har vi samme mission. Nemlig at skabe synlighed og skaffe flere kunder til lokale massører. Hos Massay har vi vendt processen på hovedet. Kunden søger derfor direkte på de forskellige behandlinger, frem for klinikker. Det er derfor langt nemmere at få et hurtigt overblik over faciliteter, pris og særlige præferencer. Efterfølgende faciliterer vi også købsprocessen, så både massør og kunde er sikkert stillet. 

Er I et bookingsystem?

Nej, Massay er ikke et bookingsystem. Vi er en bookingside som sætter dig i forbindelse nye kunder. Vi er altså en slags “Hotels.com” for massagebehandlinger. 

Hvad koster det at være massør på Massay?

Det er helt gratis at have en profil på Massay. Det koster kun 10% når du får en bestilling gennem platformen. Beløbet fratrækker vi automatisk inden vi sender udbetalingen til dig. Du skal derfor aldrig have penge op af lommen for at være på Massay. 

Hvem kan blive massør?

For at være massør på Massay, skal du have eller være under en relevant uddannelse eller kursus.
Du skal desuden have adgang til eget professionelle udstyr.
 

Er der binding?

Nej, du kan altid deaktivere dine annoncer eller profil uden nogen bindingsperiode.
Du bestemmer desuden selv hvilke kunder du vil behandle. 
 

Hvornår bliver jeg betalt?

Når du har godkendt en forespørgsel vil din betaling blive udstedt inden for 1-7 arbejdsdage.
OBS: Din profil skal være opsat med Stripe før du kan modtage betalinger.  
 

Hvad er Stripe?

Stripe er vores betalingsgateway, som er en slags online dankort-terminal. De sørger for at pengene bliver opbevaret og overført med højeste sikkerhed. På den måde er både dine og din kundes oplysninger i sikre hænder.     

Hvordan forbinder jeg min profil med Stripe?

Det tager 2 minutter at forbinde din Massay-profil med Stripe. Alt du skal bruge er dit IBAN-nummer. Det kan du finde på din netbank eller ved at ringe til banken. Vi har desuden lavet en lille video som viser dig hvordan du kommer i gang.   

Er Massay et deal-site?

Nej, Massay er ikke et deal-site. Vi er en online bookingside for massage, som vil gøre det nemt for kunden at finde, sammenligne og booke lokale behandlinger. Du bestemmer selv dine priser og der er intet krav om rabatter.

FANDT DU IKKE SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL?

Kontakt os herunder med dit spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.