Funktioner

…som du vil elske

Lad kunderne finde dig

Når du bruger Massay er det kunderne der finder dig – ikke omvendt

Du slipper for at lave facebook kampagner, Google AdWords, søgemaskineoptimering, flyers, og lignende markedsføring. Du har derfor mere tid til at udføre behandlinger og videreuddanne dig, så du bliver en endnu bedre massør.   

Skil dig ud

Med Massay er det lettere end nogensinde at skille sig ud. Potentielle kunder kan afkrydse bestemte præferencer, så de kun ser de mest relevante massagebehandlinger. Så hvis du tilbyder unikke behandlinger og faciliteter som økologisk massage, allergivenlige produkter, gratis parkering, RAB, handicapvenlig behandling, studierabat osv. er du med det samme synlig for potentielle kunder.  

Tag imod betalinger online

Nu skal du ikke bekymre dig om at have byttepenge liggende. Med Massay har dine kunder allerede betalt for deres behandling når de møder op hos dig. Pengene bliver automatisk overført til din bankkonto efter 1-5 hverdage.  

Kompensation for udeblivende kunder

Det er super irriterende når en kunde glemmer en tid eller aflyser i sidste øjeblik. Specielt når du allerede har sagt nej til en anden kunde, pga. en fyldt kalender.

Men det er slut nu. Hvis en booking på Massay ikke aflyses senest 24 timer før den aftalte tid, får du som massør fuld kompensation for behandlingen.  

Bliv anerkendt

Du er den bedste massør i dit område. Du ved det og dine klienter ved det. Men hvordan får du det gode budskab ud?
Med Massay kan du nu blive anerkendt og anbefalet af dine kunder, direkte på platformen. Din kunde får automatisk en mail efter hendes massage, hvor hun kan give dig en anbefaling.

Integration til dit bookingsystem

Massay er en booking platform for massage. Vi er ikke et bookingsystem og det bliver vi heller aldrig. Derfor samarbejder vi med de mest populære online bookingsystemer, for at lave integrationer til Massay. Det betyder, at bookinger fra Massay automatisk bliver overført til dit favorit bookingsystem. (Kommer snart).   

Slip for telefonpasning

Slip for telefonopkald under dine massagebehandlinger. På Massay booker din kunde direkte på platformen. Har kunden et spørgsmål kan han eller hun bruge det indbyggede beskedsystem. Så kan du altid svare tilbage når du har tid. 

Lynhurtig support

Vores support-team sidder altid klar til at hjælpe. Så hvis der opstår et problem er vi aldrig længere væk end en email eller telefonopkald.   

Krypteret samtale

På Massay er alle dine kundesamtaler 100 procent private og krypteret på sikkerhedsniveau med danske og internationale banker. I kan derfor dele personfølsomme oplysninger som kun bliver imellem din kunde og dig.